Bramborový škrob AMYLON 200 g
Kód: 119630DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení
Související produkty
181 Kč
–24 %
Zápich do dortů GRATULUJEME s číslovkou šíře 16cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
137 Kč
147 Kč
–34 %
Dortová dekorace zápich GYMNASTKA šíře 17cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
148 Kč
–18 %
WEDNESDAY copánkový zápich do dortu šíře 10cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
121 Kč
147 Kč
–34 %
Dortová dekorace zápich KUŽELKY šíře 17cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
234 Kč
–58 %
Dortová dekorace - zápich EIFFELOVA VĚŽ šíře 11cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace - zápich STAR WARS svatba šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace - zápich MILUJÍCÍ PÁR NA SRDCI šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace - zápich GAMEPAD šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
Detailní popis produktu
Jemný prášek získaný izolací z brambor. Skvělý pomocník při zahušťování omáček a při pečení moučníků. Skladování: Skladujte v suchu a temnu.
Jemný bramborový škrob Amylon se používá do dortů, moučníků, drobného pečiva, čokoládové polevy a různých krémů. Dále je vhodný k zahušťování omáček místo mouky i pro čínskou a orientální kuchyni.
Výživové údaje | Bramborový škrob 200 g | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energetická hodnota Energie |
Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny |
Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | Vápník | ||
kj | kcal | g | g | g | g | g | g | mg | |
na 100 g sypké směsi | 1355 | 319 | <0,5 | <0,1 | 79 | <0,5 | <0,5 | 0 | - |
na 100g hotového výrobku | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
**% | - | - | - | - | - | - | - | - | |
** Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kal) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář