Příjem objednávek NEPŘERUŠEN! Aktuálně však čerpáme dovolenou. Expedice zásilek, opět od 6.4.2024.. Přejeme Vám krásné Velikonoce

Jak udělá dort i muž nebo nezkušená hospodyně za 10 minut?

Dnes Vám ukážeme jak lze opravdu snadno a rychle udělat originální dort doma za 10 minut při nákladech cca 800 Kč.

  1. objednejte si u nás dort Marlenka
  2. objednejte si u nás libovolný obrázek, ať už dětský z naší databáze nebo Váš osobitý, třeba vzpomínku z dovolené
  3. objednejte si u nás potřebné dekorace z cukru, svíčky a dortovou fontánu

A dále již postupujte podle našeho foto návodu. Je to tak snadné, že to ani více jednoduché být nemůže. Pro usnadnění práce doporučujeme si objednat u jedlého obrázku výřez a volit materiál decorlist.

Screenshot_17

Fotogalerie jak na to:

Návod slovem, aneb když foto nestačí..

Díky tomuto dortu od firmy Marlenka, vyrobí doma dort s jedlým papírem opravdu každý. Stačí koupit tento dort a k tomu set na zdobení + dortový obrázek do velikosti 16-20 cm a vše je již hračkou. Dort jen vybalíte, položíte na něj sladký jedlý obrázek DECORLIST, který přilepíte na dort vrstvičkou gelu na jedlý papír. Dozdobit můžete kytičkami z cukru a zapíchnete svíčku. Do 10 minut hotovo a zvládne to i nezkušený člověk. Tedy i chlap :-)

Jak na to, co koupit atd..?

  1. Objednejte si náš Marlenka dort
  2. Objednejte libovolný obrázek z naší databáze, všechny jsou jedlé a není se čeho bát. Hlídejte si jen velikost, rozměr obrázku doporučujeme do 20 cm. Na dortu vypadají nejlépe obrázky ve velikosti kolem 16 cm, protože Vám kolem něj zůstane i místo pro další dekorace.
  3. Objednejte gel na jedlý papír, tím k dortu připevníte obrázek a nemusíte již vyrábět, žádný další krém. Krému je v dortu dostatek, nebojte.
  4. Objednejte cukrové dekorace podle vlastního uvážení.
  5. Objednejte svíčku nebo ohnivou fontánu. Klidně i obojí.

Co doma s dortem?

  1. Než začnete dejte dort jen v původním sáčku na 15 minut do mrazáku.
  2. Od teď začíná 10 minutová práce. Vybalte dort a přeneste ho na dortovou podložku nebo tác.
  3. Vybalte jedlý obrázek, pokud máte objednaný i výřez máte to jednoduché, pokud bez výřezu je nutné obrázek prvně vyříznout.
  4. Potřete spodní stranu obrázku jedlým gelem a ihned položte obrázek na dort. Není třeba nijak extra přimačkávat. Jen letmo. Nejste-li zkušený(á) nepotírejte vrchní stranu obrázku, ať si nerozmažete barvy.
  5. Gelem na jedlý papír k dortu připevněte i cukrové dekorace, gelu není třeba dávat moc. Cukrovou ozdobou nešetřete a rozmístěte ji podle svého uvážení. Ideálně kolem okrajů jedlého obrázku aby se zatížil.
  6. Prázdný prostor kolem dortu obsypejte čokoládovou rýží.
  7. Zapíchněte fontánu a svíčky.
  8. A co dál? NIC, máte hotovo. Celé Vám to nezabralo ani 15 minut. Dort servírujte co nejdříve, nepřipravujte si ho den předem.

Co doporučujeme? Obrázek si objednejte cca ve velikosti 16-18, max. 20 cm. Na naší demonstraci je velikost 20 cm a jak vidíte není to zcela ideální. Ukazujeme vám to takto záměrně. Doporučujeme také sladit cukrovou dekoraci a svíčku do jedné barvy. V naší demonstraci záměrně nelepíme obrázek na gel, je to čistě z důvodu aby šel dort použít na další focení. Doma můžete jedlý obrázek podlepit gelem na jedlý papír. Bude lépe držet a nebude se vlnit. Dort servírujte co nejdříve, ideálně do 12 hodin od jeho přípravy.

Co se do fotogalerie nevlezlo, aneb foto ze zákoutí... :)