Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

Směs na výrobu kakaového krému na likérové špičky Bolero Instant 500g

Kód: 2017000002796
78 Kč / ks 16 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

DECORLIST 2.0 ❤️
DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír

Zákaníci nás milují ☺️
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení

Detailní popis produktu

Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

 

Složení: cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, sójová mouka, palmový tuk sušený (palmový olej, glukózový sirup, mléčná bílkovina), modifikovaný škrob E1414.  /  Použití: 1000 g Bolero instant, 450 g voda, 800 g margarínu (másla). Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.

Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1564 kJ/372 kcal, tuky 6,5 g (z toho nasycené 2,99 g), sacharidy 71,18 g (z toho cukry 64,31 g), vláknina 8,91 g, bílkoviny 8,57 g, sůl 0,62 g

Minimální trvanlivost: 12/2024

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: