Gelová barva Sugarflair (25 g) Claret /D_306
Kód: 610370673256DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení
Související produkty
158 Kč
–38 %
Dortový zápich NEJLEPŠÍ FOTBALISTA - jednobarevný klasik šíře 15cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
170 Kč
–42 %
Dortová dekorace - zápich HARRY POTTER se symbolem šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
135 Kč
–28 %
Dortová dekorace - zápich MINECRAFT CITY šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
Dortová ČÍSLOVKA dle vlastního výběru - sdružené číslice 10 - 99, KUDRNATÝ FONT šíře 10-14 cm ✅
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
99 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace Happy Birthday - ČTYŘKOLKA šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
234 Kč
–48 %
Zapichovací ozdoba na dort MESSI 10 šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
121 Kč
Dortová dekorace Cirkus - všechno nejlepší - červená s fialovou šíře 16cm ✅ Čtyřbarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
137 Kč
Detailní popis produktu
Speciální edice krásných pastelový barev od anglické firmy Sugarflair. Koncentrovaná gelová barva vhodná na barvení krémů, marcipánu, potahovacích a modelovacích hmot. Hmotnost 25g.
Koncentrovaná gelová barva (25 g) vhodná na barvení potahovacích hmot, krémů, gelů a těst. Barvu nabíráme v malém množství pomocí párátka (na každé nabrání použijeme nové párátko) a postupně přidáváme, dokud nedocílíme požadovaného odstínu.
Složení: glukozový sirup, zahušťovadlo E1422, barviva, regulátor kyselosti E260.
Barvivo E122 může mít negativní vliv na pozornost a aktivitu dětí.
Instrukce k použití: Na 1 kg dortu se nedoporučuje použít více než 3 g této barvy.
V AKCI
Višňová červeň - GELOVÁ potravinářská jedlá barva 25g /11692 Jedlá barvící pasta na cukraření a dortaření
MÁME NA SKLADĚ
53 Kč
Oranžová - GELOVÁ potravinářská jedlá barva 25g /11687 Jedlá barvící pasta na cukraření a dortaření
MÁME NA SKLADĚ
84 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář