SweetArt modelovací hmota vanilková (250 g) /D_BPM-250g
Kód: 6427281100580DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení
Související produkty
Detailní popis produktu
Modelovací hmota na výrobu figurek a dekorací. Je poddajná, trvanlivá, drží tvar, rychle schne, ale není suchá. Barví se potravinářskými gelovými barvami. Je vhodná i na výrobu náročnějších figurek. Takové figurky se tvoří od základu. U lidských postav například vytvoříme nejdříve nohy, necháme zatuhnout a potom pokračujeme vrchní částí těla. Tak vám figurky nesesednou a budou pěkně držet tvar. V suchém prostředí drží celkem rychle, náročné tenké můžeme namodelovat na podpůrné špejle nebo drátky, aby byly pevnější. Pokud tvoříme jednodušší nižší figurky, také platí tvoření od spodních částí, ty není třeba vůbec vyztužovat, stačí chvíli počkat a pak dotvarovat vrchní části (sněhuláci, krtečkové apod..) Modelované ozdoby schnou nejlépe na molitanovém základu, který je prodyšný a schnutí je rovnoměrné. Hotové modelované výrobky nepatří do lednice, ale uchovávají se při pokojové teplotě uzavřené v plastových krabicích, tak vydrží i několik týdnů. Složení: cukr (EU)(min. 65%), rostlinný olej (palmový), modifikovaný škrob (E1422), glukózový sirup, voda, zvlhčující látka: glycerol (E422), zahušťovadlo: xanthanová guma (E415), vanilkové aroma, konzervant: sorban draselný (E202), kyselina: kyselina citronová (E330) Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1752 kJ/415 kcal, tuky 9,75 g (z toho nasycené 4,88 g), sacharidy 81,96 g (z toho cukry 73,36 g), bílkoviny 0,004 g, sůl 0,01 g
V AKCI
Modelovací hmota Saracino tyrkysová Tiffany 250 g /D_DEC045K025 | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
81 Kč
SweetArt potahovací a modelovací hmota vanilková neonový efekt Violet (250 g) /D_BFDN-0202-250g
MÁME NA SKLADĚ
72 Kč
Smartflex Velvet Vanilka 250 g v sáčku (Potahovací a modelovací hmota na dorty) /D_0127
MÁME NA SKLADĚ
68 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář