Ve dnech 1-9.5.2025 nebudeme odesílat zásilky, objednejte ihned, ať stihneme doručení do naší dovolené. Děkujeme Vám

Pektin E440i přírodní želírovací prostředek (250 g) /D_DIA505-250

Více za méně
287 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
20.5.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
287 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
281 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
278 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
273 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Výhodný nákup:

Potraviny online, nákup domů, rozvoz potravin

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pektin E 440i v prášku, je silný, přírodní, želírovací prostředek, získaný z kůry citrusů, upravený hroznovým cukrem (dextrózou). Samostatně není určený k přímé konzumaci.
Použití: Výrobek je určen pouze pro profesionální použití. Je určen pro cukrářskou výrobu - zejména k výrobě želatinových bonbónů a je vynikající přírodní zahušťovadlo pro výrobu džemů a marmelád.
Dávkování: Přibližně 0,5% do marmelád a 1,4% - 1,6 % do pektinového gelu. Před přidáním do ovocné směsi doporučujeme rozpustit pektin v horké vodě (70°C), nebo zamíchat 1 díl pektiny se 2 díly cukru a přidat do ovocné směsi když tato dosáhne alespoň teploty 70°C. Nato opravit hodnotu pH. Optimální použití výrobku je závislé na pH zpracovaného ovoce a proto se doporuje vyzkoušet účinek na malém množství.
Složení: pektin E 440i.

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství pro dort a jedlý papír
EAN: 8595628802478
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola