Do ČT 9.5. neodesíláme zásilky z důvodu dovolené. Příjem objednávek je nepřerušen. Děkujeme za přízeň.

FunCakes směs na cukrářský krém 500g /15774 kód výrobce: F10150

Kód: 8720143514326
123 Kč / balení 25 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

DECORLIST 2.0 ❤️
DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír

Zákaníci nás milují ☺️
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení

Detailní popis produktu

Obsah balení: 500 g směsi na krém bez vaření

Stačí přidat vodu a užít si všechny tyto možnosti. S touto směsí od FunCakes snadno připravíte lahodný. Stačí přidat vodu pro výrobu švýcarského krému v cukrářské kvalitě. Perfektní pro plnění dortů, cupcaků, listového těsta, choux těsta, dezertů a dalších dobrot.

Podrobný postup přípravy:  

Recept na krém do odpalovaného těsta:

budete potřebovat: 500 ml vody

Příprava: Na každých 200 g směsi přidejte 500 ml vody. Smetanu šlehejte do hladké hmoty asi 5 minut. Krém necháme před dalším zpracováním trochu ztuhnout. Hodí se k plnění dortů, bábovek nebo pudingových koblih. Krém lze zapékat v/na výrobku, jako je dort.

Složení:

Cukr, bramborový škrob (modifikovaný), sušené odstředěné MLÉKO, sušená syrovátka (MLÉKO), rostlinný olej a tuky (kokos), dextróza (PŠENICE), želírující látka: E516, E450, E339, E401, glukózový sirup (sušený), konzervant: E202, barvivo: E160b, barvivo: E101, příchuť. Může obsahovat stopy: vejce, sója, lupina.

Nutriční hodnoty na 100g: energie 1926 KJ / 457 kcal | tuky 7,3 g / z toho celkem mastné kyseliny 5,2 g | sacharidy 75 g / z toho cukry 59 g | protein 2,2 g | sůl 1,1 g. 

Návod k přípravě - stručný:  Příprava: Na každých 200 g směsi přidejte 500 ml vody. Smetanu šlehejte do hladké hmoty asi 5 minut. Krém necháme před dalším zpracováním trochu ztuhnout. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: