Ve dnech ÚT 30.4. až ČT 9.5. neodesíláme zásilky. Objednejet prosím ihned. Garantujeme odeslání před tímto termínem. Děkujeme za pochopení.

3v1 sada pro tradiční vánoční cukroví s polevou a posypem 640g /17521CM

Kód: 4250712375217
49 Kč / balení 77 Kč / 1000 g
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

DECORLIST 2.0 ❤️
DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír

Zákaníci nás milují ☺️
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení

Detailní popis produktu

Obsah balení: 450 g směsi na pečení, 110 g směsi na polevu, 80 g posypu ozdobných hvězdiček 

Těsto můžete dochutit vanilkou, vanilkovým aromatem nebo citrónovou kůrou. Polevu lze dobarvovat gelovou barvou.

Podrobný postup přípravy:  

Vánoční cukroví

budete potřebovat: 175 g měkkého másla, 50 g celého vejce (cca 1 vejce velikosti M), 30 ml vody, trochu mouky na vyválení.

Do mísy dáme pečící směs, máslo a vejce a elektrickým ručním mixérem nebo v kuchyňském robotu vymícháme hladké těsto. Těsto zabalíme do potravinářské fólie a necháme alespoň 2 hodiny odpočinout v lednici. Po vychladnutí opět krátce prohněteme, na pracovní ploše lehce posypané moukou vyválíme na tenko a vykrajujeme požadované motivy. Sušenky dejte na plech vyložený pečicím papírem a pečte v předehřáté troubě na 200°C horní/spodní ohřev cca 10 minut do zlatova. Poté nechte sušenky vychladnout. 

Poleva

Polevovou směs rozmícháme s vodou do hladka - budete potřebovat jen několik lžic podle potřeby, rozetřeme na sušenky a ozdobíme cukrovými hvězdičkami. Polevu necháme asi 1 hodinu tuhnout při pokojové teplotě.

Složení: směs na pečení: PŠENIČNÁ mouka, cukr, škrob (včetně PŠENICE), prášek do pečiva (difosforečnany, kypřící látka hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, aroma.  

Poleva: cukr, LAKTÓZA, škrob, zázvor (1,2 %).  

Sypání: cukr, slunečnicový olej, bramborový škrob, rýžová mouka, PŠENIČNÝ ŠKROB, barviva: E 100, E 133, E 162. 

 

Nutriční hodnoty na 100g: energie 2027 KJ / 484 kcal | tuky 22,5 g / z toho celkem mastné kyseliny 14,6 g | sacharidy 64,4 g / z toho cukry 38,1 g | protein 4,7 g | sůl 0,5 g. 

Návod k přípravě - stručný:  Vánoční cukroví - 175 g měkkého másla, 50 g celého vejce (cca 1 vejce velikosti M), 30 ml vody, trochu mouky na vyválení. Pečeme 200°C horní/spodní ohřev cca 10 minut do zlatova. Poleva: Polevovou směs rozmícháme s vodou do hladka - budete potřebovat jen několik lžic podle potřeby. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: