Krémový prášek Pudink Amyl (vanilkový) 1 kg/sáček
Související produkty

3 + 1
Dortová ozdoba - Geometrické Vše nejlepší šířka 17 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
116 Kč

3 + 1
Dortová dekorace Všechno nejlepší s lístečky šířka 15 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
105 Kč

3 + 1
Boční dortová dekorace - zápich - jmenovka - text šířka 18 cm ✅ snadno ohebný na tvar dortu
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
111 Kč

3 + 1
Dortová dekorace - Florbal šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
105 Kč

3 + 1
Dortová dekorace - Folklórní srdce šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
105 Kč

Materiál: PLA Bio (zápich na dort)
3 + 1
Dortová ozdoba - Lollipopz - verze světlá modá se zlatou šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
111 Kč

3 + 1
Dortová dekorace s motivem fotbal, AC Sparta šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
151 Kč
Detailní popis produktu
Tradiční pudinkový prášek s vanilkovou příchutí.
Návod k přípravě:
1 kg Pudink Amyl
12,5lt mléko
1 kg cukr
Do teplého mléka rozpustit cukr, odebrat 2/3, do toho přidat pudink Amyl, znovu vlít do vroucího mléka s cukrem a vařit 3-4 minuty.
Složení: pšeničný škrob, kukuřičný škrob, aroma ethylvanilín, barviva (riboflavin, karoteny).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 8594006660136 |
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář