Do ČT 9.5. neodesíláme zásilky z důvodu dovolené. Příjem objednávek je nepřerušen. Děkujeme za přízeň.

Švýcarský meringue máslový krém | FunCakes 400g /17837 Luxusní bílkový krém na dort podle královského receptu

Kód: 8720143514463
102 Kč / balení 26 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

DECORLIST 2.0 ❤️
DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír

Zákaníci nás milují ☺️
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení

Detailní popis produktu

Luxus pravého Švýcara! Směs na přípravu máslového krému

Swiss Meringue Buttercream je docela komplikovaný recept nejen pro začátečníky. Je potřeba podniknout poměrně hodně kroků, z nichž některé jsou docela složité a často selhávají. Ve FunCakes vám rádi velmi usnadňujeme chutné recepty na pečení tím, že pro ně vyvíjíme snadné a rychlé směsi pro cukrářky. Takže když vidíme pracný recept, všichni jsme nadšení, že je náhle snadný a dostupný pro každého, a přitom je stále stejně dobrý. A přesně to jsme udělali se švýcarským krémem Meringue Buttercream. Nyní stačí přidat máslo a vodu, abyste vytvořili tento druh máslového krému a můžete začít zdobit. Swiss Meringue Buttercream je méně sladký než běžný máslový krém, ale lze jej použít stejným způsobem. Na pomazávání, plnění dortů a zdobení cupcakes košíčků ideální.

Královna krémů

Představujeme vám bezkonkurenční královnu mezi krémy - švýcarský meringue máslový krém od značky FunCakes! Tato luxusní směs je skutečnou lahůdkou pro všechny milovníky pečení a cukroví. Přináší vám chuť a kvalitu pravého švýcarského krému přímo do vaší kuchyně.

Buďte profesionální cukrář

S naším švýcarským meringue máslovým krémem se budete cítit jako profesionální cukrář, a to i když jste úplný začátečník! Jeho příprava je naprosto snadná a nenáročná. Stačí smíchat směs s máslem a máte hotovo. Celý proces vám nezabere více než pár minut.

Vysoký obsah sušeného bílku

Kromě snadné přípravy a luxusní chuti vás jistě nadchne i jeho krásná nažloutlá barva. Tento krém je skutečně skvělým doplňkem pro jakýkoliv dort nebo cupcakes, díky němuž se stanou neodolatelnými. A pokud chcete experimentovat, můžete do krému přidat rum, citrón nebo vanilku a tím vytvořit úplně nové chutě.

Tak neváhejte a zažijte luxus pravého švýcarského meringue máslového krému od FunCakes. Vaše chuťové pohárky to jistě ocení!

5 hlavních důvodů, proč si pořídit FunCakes švýcarský meringue máslový krém:

1. Autentická švýcarská chuť: Tentokrát nemusíte cestovat až do Švýcarska, abyste si mohli vychutnat pravý švýcarský meringue máslový krém. Máme ho tu pro vás, připravený, abyste ho mohli okamžitě používat!
2. Snadná příprava: Aniž byste museli být profesionální cukrář, můžete si připravit tento luxusní krém během 10-15 minut.
3. Flexibilita: Krém můžete jednoduše ochucovat rumem, citrónem nebo vanilkou a vytvořit tak nové a vzrušující chutě.
4. Luxusní vzhled: S jeho krásnou nažloutlou barvou bude váš dort nebo cupcakes vypadat jako z cukrářského magazínu.
5. Kvalitní složení: Naše směs na přípravu krému obsahuje vysoký obsah vaječného bílku, což zaručuje dokonalou konzistenci a chuť.

Skladování: při pokojové teplotě

Balení: 400 g v sáčku

Výrobce a země původu: Nizozemsko, firma FunCakes

Postup přípravy dortového krému:

připravte si pouze 70 ml teplé vody a 220g másla

Všechny suroviny musí mít pokojovou teplotu. Na jednu porci: smíchejte 100 g mixu se 70 ml teplé vody z vodovodu po dobu 8 minut metlou na nejvyšším stupni, dokud nebude vzduch vzdušný. Ke směsi přidejte 220 gramů nesoleného (smetanového 82%) másla ve 4 dílech a před přidáním další části šlehejte, dokud se máslo úplně nerozpustí. To vše vysokou rychlostí cca 8 minut na hladký krém. Jedna porce krému vystačí na naplnění a pokrytí 1 dortu 20 cm nebo na zdobení cca. 12 koláčků cupcakes.

Složení:

cukr, vaječný bílek z volného chovu (sušený), zahušťovadlo: E466, kyselina: 330, aroma. Alergeny jsou uvedeny tučně. Může obsahovat stopy: lepku, sóji, mléka a lupiny.

Výživové údaje na 100 g hotového pudingu:

Energetická hodnota 1682 kJ / 402 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 95,7 g
z toho cukry 95,6 g
Vláknina 0 g
Bílkoviny 3,3 g
Sůl 0,1 g

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: