Směs na skořicové perníkové cukroví 300g /10685CM

Kód: 4250712306853
105 Kč / balení 35 Kč / 100 g
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

DECORLIST 2.0 ❤️
DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír

Zákaníci nás milují ☺️
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení

Detailní popis produktu

Obsah balení: 300 g směsi na perníčkové cukroví

Těsto můžete dochutit rumem, citrónem, vanilkou.

Podrobný postup přípravy:  

Recept

budete potřebovat: 90 g medu, 50 ml vody (Základní recept)

Připravte si snadno a rychle lahodný perník. Zahřejte 90 g medu s 50 ml vody na cca. 45°C (krystalky medu musí být rozpuštěny) a směs uhněteme společně s 200g směsi na perník na hladké těsto. Přidejte zbývajících 100 g směsi perníku a hněťte cca. 4 minuty, dokud nebude vhodný k vyválení. Poté těsto nechte minimálně 4 hodiny (pokojové teploty). Ještě lepších výsledků pečení dosáhnete, když těsto necháte 24 hodin (minimálně). Poté těsto ještě jednou prohněťte a vyválejte na tenko (maximálně 3 mm). Těsto vykrajujeme vykrajovátkem a poté položíme na plech. Aby se perník leskl, před pečením povrch tence potřete vodou. Doba pečení cca. 10-15 minut, 190-200 °C.

Složení:

PŠENIČNÁ MOUKA (OBSAHUJE LEPEK), ŽITNÁ MOUKA (OBSAHUJE LEPEK), cukr, hnědý cukr, koření, kypřící látka: uhličitan amonný a uhličitan draselný. Může obsahovat stopy ořechů, mléka, sójové složky a také obsah vajec.

Může obsahovat stopy LEPKU, VEJCE, MLÉKA, SÓJE a OŘECHŮ.
 

Nutriční hodnoty na 100g: energie 1594 KJ / 381 kcal | tuky 2,9 g / z toho celkem mastné kyseliny 2,5 g | sacharidy 83 g / z toho cukry 42 g | protein 3,7 g | sůl 1,6 g. 

Návod k přípravě - stručný: 190 g medu, 50 ml vody (Základní recept) + směs. Pečeme 10-15 minut, 190-200 °C. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství pro dort a jedlý papír
Určení: vánoční cukroví, velikonoční perníčky
Složitost přípravy: snadná
Co budete navíc potřebovat: 90 g medu, 50 ml vody
Počet kusů po upečení: 10-15 dle velikosti
Jak postupovat po upečení: zdobíme královskou glazúrou nebo polevou

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: