Směs na skořicové perníkové cukroví 300g /10685CM
Kód: 4250712306853Související produkty
Detailní popis produktu
Obsah balení: 300 g směsi na perníčkové cukroví
Těsto můžete dochutit rumem, citrónem, vanilkou.
Podrobný postup přípravy:
Recept
budete potřebovat: 90 g medu, 50 ml vody (Základní recept)
Připravte si snadno a rychle lahodný perník. Zahřejte 90 g medu s 50 ml vody na cca. 45°C (krystalky medu musí být rozpuštěny) a směs uhněteme společně s 200g směsi na perník na hladké těsto. Přidejte zbývajících 100 g směsi perníku a hněťte cca. 4 minuty, dokud nebude vhodný k vyválení. Poté těsto nechte minimálně 4 hodiny (pokojové teploty). Ještě lepších výsledků pečení dosáhnete, když těsto necháte 24 hodin (minimálně). Poté těsto ještě jednou prohněťte a vyválejte na tenko (maximálně 3 mm). Těsto vykrajujeme vykrajovátkem a poté položíme na plech. Aby se perník leskl, před pečením povrch tence potřete vodou. Doba pečení cca. 10-15 minut, 190-200 °C.
Složení:
Může obsahovat stopy LEPKU, VEJCE, MLÉKA, SÓJE a OŘECHŮ.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1594 KJ / 381 kcal | tuky 2,9 g / z toho celkem mastné kyseliny 2,5 g | sacharidy 83 g / z toho cukry 42 g | protein 3,7 g | sůl 1,6 g.
Návod k přípravě - stručný: 190 g medu, 50 ml vody (Základní recept) + směs. Pečeme 10-15 minut, 190-200 °C. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
Kategorie: | Příslušenství pro dort a jedlý papír |
---|---|
Určení: | vánoční cukroví, velikonoční perníčky |
Složitost přípravy: | snadná |
Co budete navíc potřebovat: | 90 g medu, 50 ml vody |
Počet kusů po upečení: | 10-15 dle velikosti |
Jak postupovat po upečení: | zdobíme královskou glazúrou nebo polevou |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.