Ochucovací pasta Compound 190g - jahoda
Kód: ZEL-10420259001DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení
Související produkty
147 Kč
–13 %
Dortová dekorace na dort Stitch I Love šíře 18cm ✅ Trojbarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
127 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace - zápich VESELÝ DINOSAURUS šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
147 Kč
–34 %
Dortová dekorace na dort - LOĎKA šíře 16cm ✅ Dvoubarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
Dortová dekorace Cirkus - Šapitó šíře 14cm ✅ Čtyřbarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
145 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace - zápich MINNIE hlava šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
147 Kč
–27 %
Dortová dekorace - HOKEJ tah na branku šíře 14cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
107 Kč
234 Kč
–58 %
Dortová dekorace - zápich PARAŠUTISTA šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
181 Kč
–24 %
Zápich do dortů SE JMÉNEM A SILUETOU NA VAŠE PŘÁNÍ šíře 14cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
137 Kč
Detailní popis produktu
Ochucovací pasta vyrobená z pečlivě vybraných surovin, určená k ochucení šlehačky, krémů, pudinkových a máslových krémů, náplní do pralinek, pěn (mousse) a semifred. Vhodná k zamražování. Určena k profesionálnímu použití. Nepožívat samostatně.
Použití: Přidat 30-50g pasty na 1 litr smetany nebo cukrářského krému.
Složení: Glukózový sirup, invertní cukr, jahodový koncentrát (20%), líh, nosič E1520, mrkvový extrakt, regulátor kyselosti E330.
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1033 kJ/243 kcal, tuky 0,03 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 60,4 g (z toho cukry 60,4 g), vláknina 0,5 g, bílkoviny 0,1 g, sůl 0,001 g.
Minimální trvanlivost: 12/2024
V AKCI
Montana - oblíbená sypká směs k výrobě hmoty na potahování a modelování (0,5 kg) /D--0095
MÁME NA SKLADĚ
109 Kč
V AKCI
138 Kč
–23 %
Low carb čokoládová poleva se sladidlem, tmavá, dukátky 200g
MÁME NA SKLADĚ
105 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář