Puding AMYLON EXCLUSIVE - vanilkový 40g
Kód: A-6577DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení
Související produkty
234 Kč
–58 %
Dortová dekorace - zápich PARAŠUTISTA šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
Dortová ČÍSLOVKA dle vlastního výběru - sdružené číslice 10 - 99, KUDRNATÝ FONT šíře 10-14 cm ✅
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
99 Kč
147 Kč
–34 %
Dortová dekorace na dort - LOĎKA šíře 16cm ✅ Dvoubarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace - zápich hra MAFIA šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
147 Kč
–34 %
Dortová dekorace - zápich VÍLA šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
123 Kč
–21 %
Dortová dekorace - zápich HUDBA šíře 12cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 24 HODIN ⌛
97 Kč
Detailní popis produktu
Složení produktu
Kukuřičný škrob, vanilkový extrakt (0,5 %), barviva: kurkumin, karoteny, přírodní vanilkové aroma, mletá vanilka (0,1 %).
Informace pro alergiky
Může obsahovat stopy lepku, mléka a vajec.
Informace o balení
Hmotnost 40g, trvanlivost 24 měsíců
Recepty k produktu
Perníkový puding s karamelizovanými jablky
Návod k přípravě
1. Z odměřeného ½ l mléka odlijeme 350 ml do varné nádoby.
2. Přidáme 2 lžíce cukru (cca 40g) a zahříváme k varu.
3. Do zbytku mléka vsypeme obsah sáčku.
4. Dobře rozmíchanou směs nalijeme do vroucího mléka a za stálého míchání vaříme asi 2 minuty.
5. Nalijeme do misek a necháme vychladnout.
Výživové údaje | Puding perníkový Exclusive 40 g | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Energetická hodnota Energie |
Tuky | Z toho nasycené mastné kyseliny |
Sacharidy | Z toho cukry | Bílkoviny | Sůl | Vápník | ||
kj | kcal | g | g | g | g | g | g | mg | |
na 100 g sypké směsi | - | - | - | - | - | - | - | - | - |
na 100g hotového výrobku | 381 | 90 | 1,3 | 0,9 | 16 | 11 | 2,9 | 0,10 | - |
**% | 5 | 2 | 4 | 6 | 12 | 6 | 1,7 | - | |
** Referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8400 kJ/2000 kal) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář