Dr. Oetker Želatina na ztužení krémů (20 g) /D_DO0013
Kód: 8595072600125DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení
Související produkty
Tatra Salko KARAMEL 20% slazené 397g Zkaramelizované, zahuštěné slazené plnotučné mléko.
MÁME NA SKLADĚ
87 Kč
Detailní popis produktu
Želatina na ztužení krémů Dr.Oetker nalezne v kuchyni opravdu všestranné použití. Ať už máte chuť na ovocné, jogurtové, smetanové nebo tvarohové želé nebo pevné dortové krémy, vždy se můžete spolehnout na Želatinu na ztužení krémů Dr.Oetker. Použití: Do menšího hrnce dáme 3-4 polévkové lžíce vody, přisypeme obsah sáčku a necháme asi 10 minut nabobtnat. Za stálého míchání zahřejeme (nevaříme) až do úplného rozpuštění želatiny. Okamžitě přidáme 2 lžíce krému/ovocné šťávy (podle konkrétního receptu), metličkou zamícháme a celé vmícháme do zbylého krému/ovocné šťávy. Dále zpracujeme podle receptu. Složení: jedlá vepřová želatinaBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář