Do ČT 9.5. neodesíláme zásilky z důvodu dovolené. Příjem objednávek je nepřerušen. Děkujeme za přízeň.

Šlehačka HOPLÁ 1 litr - slazená

Kód: MAK-344902
VÍCE BAREV
180 Kč / ks
MÁME NA SKLADĚ
Můžeme doručit do:
13.5.2024
Možnosti doručení

Množstevní sleva:

Cukrářské potřeby slevy

Detailní informace

DECORLIST 2.0 ❤️
DECORLIST 2.0 ❤️
✳️ nová generace
✳️ hezčí než jedlý papír

Zákaníci nás milují ☺️
Zákaníci nás milují ☺️
➡️ stovky recenzí
➡️ vysoké hodnocení

Detailní popis produktu

Rostlinná šlehačka. Krém z rostlinných tuků, bez cukru, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin.

Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky.

Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.


ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY

HOPLA 1000 ml Přípravek z rostlinného tuku s dlouhodobou trvanlivostí UHT, ke šlehání a vaření

SLOŽENÍ

Pitná voda, plně ztužený rostlinný tuk palmový (26,7 %), cukr, stabilizátory: E420ii, E463, mléčné bílkoviny, emulgátory: E472e, sójový lecitin (E322), E472b; jedlá sůl, aroma, barvivo: E160a.

ALERGENY

Sójové boby a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/JEDNOTKA

Výživové údaje na 100 ml: Energetická hodnota 1161 kJ/282 kcal; Tuky 28,5 g; Z toho nasycené mastné kyseliny 28 g; Sacharidy 5,1 g; Z toho cukry 0,9 g; bílkoviny 0,8 g; Sůl 0,3 g.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE

neuvádí se

HMOTNOST/OBJEM

1000 ml

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ

Pro lepší ušlehání vložte výrobek do chladničky, dokud nedosáhne teploty 5-8°C.

VÝROBCE

Cooperlat Soc. Coop. Agricola, Via Piandelmedico, 74 60035 Jesi (AN), Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: