Dr. Oetker Gelfix Klasik 1:1 Směs na přípravu džemů a marmelád 10 x 20 g
Detailní popis produktu
-
Online nákup potravin s rozvozem až domů od Terunka.cz
Výhodný nákup. Nakupovat potraviny, drogerii a další potřeby pro domácnost online se vyplatí. Náš online supermarket Terunka, toho má v kategorii: mnohem více. Prohlédněte si celou naší nabídku a ušetřete svůj čas i peníze.Dr. Oetker Gelfix Klasik 1:1 Směs na přípravu džemů a marmelád 10 x 20 g za skvělou cenu, máme skladem.
Doručujeme rychle a levně potraviny, drogerii, vybavení do kuchyně nebo třeba krmivo pro vaše mazlíčky. Nákup zavážíme všem a do všech míst České i Slovenské republiky a to vč. vesnic nebo malých obcí. Nákup potravin s rozvozem k Vám domů nebo do výdejen a boxů. Potraviny za akční ceny. Doručujeme rychle, online nákup může být již zítra u Vás. Běžná doba doručení je 1-2 dny.
Prodejní info: Námi nabízené produkty, jsou maloobchodní balení a zde uvedený zákonný název potraviny, nemusí produkt zcela vystihovat. Informace platí zejména pro uvedený počet kusů ve velkoobchodním balení, nebo celkovou hmotnost uvedenou zde v popisku a to v části "zákonný názvu potraviny" - ten vyplývá z velkoobchodního názvu zboží. Námi nabízený produkt = 1 ks (nebo zvolený počet kusů) z velkoobchodního balení, není-li v nadpisu (názvu) produktu uvedeno jinak. Hmotnost i počet objednaných kusů produktu, je platný ten v nadpisu produktu.
Možné omezení pro produkt.
Vybrané produkty prodáváme pouze po více kusech a není možné zakoupení pouze 1 ks. Nenabízí-li vám systém 1 ks, není možné objednat menší, než nabízené množství a takový prodej je možný jen v násobcích nabízeného množství u tlačítka "Do košíku".
ZÁKONNÝ NÁZEV POTRAVINY:
- Směs v prášku na přípravu ovocných džemů a marmelád
-
SLOŽENÍ produktu Dr. Oetker Gelfix Klasik 1:1 Směs na přípravu džemů a marmelád 10 x 20 g
- Dextróza,Želírující látka (pektin),Regulátor kyselosti (kyselina citrónová),Ztužený rostlinný tuk,Odpěňovač (mono- a diglyceridy mastných kyselin)
-
ALERGENY
- Neuvádí se, MŮŽE OBSAHOVAT: Obiloviny obsahující lepek,Vejce a výrobky z nich,Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
-
NUTRIČNÍ HODNOTY PRODUKTU Dr. Oetker Gelfix Klasik 1:1 Směs na přípravu džemů a marmelád 10 x 20 g NA 100G VÝROBKU
- nelze stanovit
- VÝŽIVOVÉ ÚDAJE/PORCE
- nelze stanovit
-
Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. To je internetový obchod Terunka.cz
Připojte se k našemu věrnostnímu klubu a získávejte výhody a speciální slevy, které vám usnadní život a zpříjemní každý nákup. Při nákupech můžete využít dopravu do výdejny zdarma, ať už jste v Praze nebo na vesnici! Stačí nakoupit nad 1000 Kč. Rozvoz potravin probíhá po celé ČR.
Dr. Oetker Gelfix Klasik 1:1 Směs na přípravu džemů a marmelád 10 x 20 g v akci?
Jak získat snadno slevu? Zakupte více než 3ks nebo zvolte velkoobchodní balení a ušetřete až 10%. Čím více kusů zakoupíte, tím více % slevy získáte. Info: je-li velkoobchodní balení k dispozici, níže najdete potřebný počet KS v jeho balení, zpravidla uvedeno před symbolem X
- Hrubá hmotnost: 23 g
-
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ - Skladujte v suchu!
- VÝROBCE
- Dr.Oetker s.r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno, Česká republika www.oetker.cz
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Použití: 1. Očištěné a vypeckované ovoce nakrájíme na velmi malé kousky nebo rozemeleme. 2. Odvážíme 1000 g ovoce a dáme do většího hrnce. Obsah balíčku Gelfix Klasik smícháme se dvěma lžícemi cukru a přidáme k ovoci. Za stálého míchání asi 1 minutu důkladně povaříme. Gelfix Klasik přidáváme vždy před cukrem! 3. Přidáme zbytek cukru a přivedeme k varu. Za stálého míchání a probublávání důkladně povaříme minimálně 5 minut a odstavíme. Odebereme případnou pěnu a ihned plníme do připravených sklenic. 4. Sklenice uzavřeme pečlivě víčkem a otočíme dnem vzhůru asi na 5 minut. Tip: Zkouška želírovací schopnosti: 1-2 kávové lžičky horkého hotového džemu kápneme na talířek. Pokud je džem i po vychladnutí málo tuhý, vmícháme 2 lžičky Kyseliny citrónové Dr.Oetker.
- Původ
- Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | Koloniál - potraviny online až domů |
---|---|
EAN: | 8595072605779 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.