Plátková želatina 20 g ♡

Více za méně
53 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
21.5.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
53 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
52 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
51 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
50 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Výhodný nákup:

Potraviny online, nákup domů, rozvoz potravin

Detailní informace

Detailní popis produktu

Použití: Potřebný počet plátků namočíme do vlažné vody na 5 minut, poté vodu slijeme a želatinu důkladně vyždímáme. Použijeme-li želatinu do teplých surovin, ihned se rozpustí (omáčky, ke ztužení lehkých krémů a šlechačkových mouse s nižším obsahem tuku). Chceme-li želatinu použít do studených dezertů, nejprve ji namočíme a necháme nabobtnat cca 5minut, poté ji důkladně vyždímáme, dáme do misky, rozehřejeme v mikrovlnné troubě nebo v kastrůlku a důkladně mícháme, než se rozpustí. Nesmíme ji přehřát, pouze rozpustit!! Dále želatinu přidáme za stálého míchání studených dezertů (do ušlehané šlehačky, krémů, pudinků, do aspiků). Poté uložíme do chladu na 4 hodiny. Složení: 100% vepřová kůže Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1444 kJ/336 kcal, tuky <0,6 g (z toho nasycené <0,3 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), vláknina 0 g, bílkoviny 83 - 91 g, sůl <1 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry, škroby, pomocné látky
EAN: 4000147002512
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola