Směs na šlehačkový nadýchaný krém PATISSERIE 400g /16434CM
Kód: 4250712364341![DECORLIST 2.0 ❤️](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dortoveobrazky.cz/user/banners/vyhoda3.png?61d616b6)
![Zákaníci nás milují ☺️](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dortoveobrazky.cz/user/banners/vyhoda4.png?61d616ce)
Související produkty
![Cake Pop poleva přírodní - Rybíz, dovoz Německo 260 g /12336](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dortoveobrazky.cz/user/shop/detail/36615-2_cake-pop-poleva-prirodni-rybiz--dovoz-nemecko-260-g--12336.jpg?6604b3ec
)
![Poleva na dezerty a lízátka Cola](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dortoveobrazky.cz/user/shop/detail/36609-1_poleva-na-dezerty-a-lizatka-cola.jpg?6604b3ec
)
Detailní popis produktu
Obsah balení: 400 g směsi na krém bez vaření
Creme Patisserie je plnotučný krém v prášku za studena s bourbonskou vanilkou, vanilkovým luskem a plnotučným mlékem odolné proti pečení a mrazu. Potřebujete extra smetanový krém? Dolaďte podle své chuti vmícháním šlehačky nebo při mixování použijte místo vody ovocnou šťávu. Krém ochutíme i aromatickými pastami.
Podrobný postup přípravy:
Recept na krém do trubiček
budete potřebovat: 60 g tohoto krému v prášku, 75 ml mléka, 125 g smetany
Nalijte mléko a smetanu do vysoké mísy. Prošlehejte elektrickým ručním mixérem nebo kuchyňským robotem a pomalu vmíchejte prášek. Hotový krém rychle zpracujte.
Složení:
Nutriční hodnoty na 100g: energie 1926 KJ / 457 kcal | tuky 7,3 g / z toho celkem mastné kyseliny 5,2 g | sacharidy 75 g / z toho cukry 59 g | protein 2,2 g | sůl 1,1 g.
Návod k přípravě - stručný: na nejvyšším stupni šlehejte robotem 60g směsi s 75ml mléka a 125g smetany na šlehání, po dobu několika minut. Podrobný návod k přípravě najdete u nás v eshopu v popisu výrobku. TRVANLIVOST VIZ OBAL.
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
![vyr 122 ARASIDOVA POMAZANKA 1kg](https://cdn.myshoptet.com/usr/www.dortoveobrazky.cz/user/shop/detail/18384-1_vyr-122-arasidova-pomazanka-1kg.jpg?6604b6a0
)
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.