POZOR! 28.10.2025 JE STÁTNÍ SVÁTEK, AKTUÁLNÍ DODACÍ DOBA SE MŮŽE PRODLOUŽIT! VE SVÁTEK DOPRAVCI NEFUNGUJÍ. - ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

SweetArt potahovací a modelovací hmota vanilková černá (100 g) ♡

Kód: 5999578440408
34,80 Kč
✅ SKLADEM
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
34,80 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
34,10 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
33,80 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
33,10 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Cukrová hmota s vanilkovou příchutí na potahování dortů a výrobu jednoduchých cukrových ozdob. Hmotu propracujeme do měkké konzistence, lze ji barvit gelovými barvami do požadovaného odstínu. Dorty, případně menší dezerty, které chceme potahovat, musí být dobře vychlazené. Pokud jsou naplněné krémy obsahujícími vodu, například šlehačkou, mascarpone, tvarohem, zakysanou smetanou, je nutné dorty obmazat pevným máslovým základem (bílkovomáslový krém, pudinkovomáslový krém), nebo obmazat čokoládovou ganache. Na ganache svaříme jeden díl šlehačky, přidáme 1,5 - 2 díly čokolády a vymícháme do hladka. Potom dort obmažeme a necháme v lednici zatuhnout. Teprve potom potáhneme. Potahovací hmota by měla být silná alespoň 2,5 - 3 mm, aby se s ní dobře pracovalo. Složení: cukr (EU)(min. 69%), glukózový sirup, rostlinný olej (palmový), modifikovaný škrob (E1422), voda, zvlhčující látka: glycerol (E422), zahušťovadlo: xanthanová guma (E415), želatina, konzervant: sorban draselný (E202), vanilkové aroma, kyselina: kyselina citronová (E330), barviva E122, E133, E102 Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1620 kJ/385 kcal, tuky 3,5 g (z toho nasycené 1,6 g), sacharidy 90 g (z toho cukry 85 g), bílkoviny 0,5 g, sůl <0,01 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Potahovací hmoty na povrch dortů
EAN: 5999578440408

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola