Podložka silikonová Air (Eclair a Choux) tvar: 12x2,2 a pr: 3-5mm
Kód: MOI-AIRMATECLEIRSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Perforovaná silikonová podložka je vyrobena pro používání jak při pečení, tak i pro zamrazování pekařských, cukrářských a gastronomických
výrobků. Na jedné straně má podklad na Eclérky a na druhé straně na pálené kuličky. Podložka je vyrobena ze skleněných vláken oboustraně potahovaná potravinářským silikonem, díky tomu neklouže po pracovní desce.
Podložku je možné používat v teplotním rozsahu od - 40°C do + 280°C, ve všech typech pečících troub, nejvhodněji položenou na roštu nebo na pečícím plechu s otvory. Otvory zajišťují optimální rozložení tepla. K čistění postačuje teplá voda měkká houba na mytí.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukrářské potřeby |
|---|---|
| EAN: | 8051085322817 |
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)
.png?66f70686)
