Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g

Kód: 8595072612722
36,40 Kč
✅ SKLADEM
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g za internetové ceny

Oblíbený produkt z kategorie: Droždí a kypřící prášky Vše pro pečení . Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g máme běžně skladem.

Zákonný název potraviny:

Želatinový ztužovač 50 g, v prášku, pro přípravu šlehačkových, jogurtových, tvarohových a smetanových dortů a dezertů

Složení produktu Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g:


#ShowMore#

cukr, dextróza, jedlá želatina 16,0 %, modifikovaný bramborový škrob, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza)

Jaké má produkt ALERGENY?
Může obsahovat: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)

NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g / 100g výrobku

Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1607kJ, Bílkoviny 16g, Tuky 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Sacharidy 79g, Cukry 65g, Vláknina 0g, Sůl 0,19g

Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.

Hmotnost obsahu: 50g

PODMÍNKY UCHOVÁNÍ:
Skladujte v suchu.
VÝROBCE
Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
NÁVOD K POUŽITÍ
Odpovídá 6 plátkům želatiny, vystačí až na 700 g hmoty, např. vyšlehaná smetana ke šlehání, zakysaná smetana, jogurt, tvaroh, rozmačkané ovoce, ovocná dřeň apod. Příprava: 1. Smetanu ke šlehání vyšleháme dotuha, jiné výše uvedené suroviny zamícháme dohladka. 2. Obsah sáčku nasypeme do větší misky, přidáme 100 ml vlažné vody a ručně metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min. Ihned po částech přidáme šlehačku nebo jiné předem připravené suroviny. Důkladně ručně vařečkou nebo metličkou promícháme. Podle chuti dosladíme a dochutíme. 3. Krém naneseme na upečený korpus nebo použijeme dle vlastního receptu. Necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Nepoužívejte s čerstvým ananasem, kiwi, fíky a papájou. Tip na Ovocný jogurtový dezert: 500 g bílého jogurtu smícháme se 100 g drobného ovoce nakrájeného na malé kousky a 50 g - 70 g moučkového cukru (podle sladkosti ovoce). Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle bodu 2 návodu na obale a smícháme s jogurtem a ovocem. Nalijeme do formy na biskupský chlebíček nebo jiné formy vyložené potravinářskou fólií a necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Před podáváním vyklopíme a nakrájíme na plátky.

Doplňkové parametry

Kategorie: Cukry, škroby, pomocné látky
EAN: 8595072612722
Možnost celého kartonu: ANO - 6 ks

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola