Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g
Kód: 8595072612722Související produkty
Detailní popis produktu
-
Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g za internetové ceny
Oblíbený produkt z kategorie: Droždí a kypřící prášky Vše pro pečení . Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g máme běžně skladem.
Zákonný název potraviny:
- Želatinový ztužovač 50 g, v prášku, pro přípravu šlehačkových, jogurtových, tvarohových a smetanových dortů a dezertů
-
Složení produktu Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g:
- cukr, dextróza, jedlá želatina 16,0 %, modifikovaný bramborový škrob, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza)
-
Jaké má produkt ALERGENY?
- Může obsahovat: Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich, Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj, Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
-
NUTRIČNÍ HODNOTY produktu - Ztužovač želatinový, prémiová kvalita 50 g / 100g výrobku
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1607kJ, Bílkoviny 16g, Tuky 0g, Mastné kyseliny nasycené 0g, Sacharidy 79g, Cukry 65g, Vláknina 0g, Sůl 0,19g
-
Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. Dodavatelem produktu je Terunka.cz <<< Ověřený dodavatel potravin.
- Hmotnost obsahu: 50g
-
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ: - Skladujte v suchu.
- VÝROBCE
- Dr. Oetker, spol. s r.o., Americká 2335, 272 01 Kladno
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Odpovídá 6 plátkům želatiny, vystačí až na 700 g hmoty, např. vyšlehaná smetana ke šlehání, zakysaná smetana, jogurt, tvaroh, rozmačkané ovoce, ovocná dřeň apod. Příprava: 1. Smetanu ke šlehání vyšleháme dotuha, jiné výše uvedené suroviny zamícháme dohladka. 2. Obsah sáčku nasypeme do větší misky, přidáme 100 ml vlažné vody a ručně metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min. Ihned po částech přidáme šlehačku nebo jiné předem připravené suroviny. Důkladně ručně vařečkou nebo metličkou promícháme. Podle chuti dosladíme a dochutíme. 3. Krém naneseme na upečený korpus nebo použijeme dle vlastního receptu. Necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Nepoužívejte s čerstvým ananasem, kiwi, fíky a papájou. Tip na Ovocný jogurtový dezert: 500 g bílého jogurtu smícháme se 100 g drobného ovoce nakrájeného na malé kousky a 50 g - 70 g moučkového cukru (podle sladkosti ovoce). Želatinový ztužovač připravíme s vodou podle bodu 2 návodu na obale a smícháme s jogurtem a ovocem. Nalijeme do formy na biskupský chlebíček nebo jiné formy vyložené potravinářskou fólií a necháme ztuhnout v chladničce (asi 2 hodiny). Před podáváním vyklopíme a nakrájíme na plátky.
#ShowMore#
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Cukry, škroby, pomocné látky |
|---|---|
| EAN: | 8595072612722 |
| Možnost celého kartonu: | ANO - 6 ks |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(6).png)
.png?66f70686)
