HARIBO Jelly Beans 175 g
Kód: 493791Související produkty
Detailní popis produktu
-
SLOŽENÍ tohoto produktu HARIBO Jelly Beans 175 g
- Cukr; glukózový sirup; škrob; kyselina: kyselina citronová; ovocné a rostlinné koncentráty: jablko, citron, ibišek, mrkev, světlice barvířská, řasa spirulina; aroma; leštící látka: karnaubský vosk; zahušťovadlo: arabská guma.
-
ALERGENY
- Může obsahovat: Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy), Obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
-
NUTRIČNÍ HODNOTY PRODUKTU HARIBO Jelly Beans 175 g / 100G VÝROBKU
- Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 1595kJ, Bílkoviny 0,5g, Mastné kyseliny nasycené 0,1g, Sacharidy 93g, Cukry 66g, Sůl 0,03g
-
Online nákup potravin a spotřebního zboží pro domácnost. To je internetový obchod Terunka.cz
Připojte se k našemu věrnostnímu klubu a získávejte výhody a speciální slevy, které vám usnadní život a zpříjemní každý nákup. Při nákupech můžete využít dopravu do výdejny zdarma, ať už jste v Praze nebo na vesnici! Stačí nakoupit nad 1000 Kč. Rozvoz potravin probíhá po celé ČR.
HARIBO Jelly Beans 175 g v akci?
Jak získat snadno slevu? Zakupte více než 3ks nebo zvolte velkoobchodní balení a ušetřete až 10%. Čím více kusů zakoupíte, tím více % slevy získáte. Info: je-li velkoobchodní balení k dispozici, níže najdete potřebný počet KS v jeho balení, zpravidla uvedeno před symbolem X
- Obsah pevného podílu: 175g, Hmotnost obsahu: 175g, Počet porcí v balení: 7
-
PODMÍNKY UCHOVÁNÍ - 13-25
- NÁVOD K POUŽITÍ
- Chraňte před teplem, světlem a vlhkostí.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Gumové bonbóny a dražé |
---|---|
EAN: | 4001686703069 |
Kód výrobce: | 40.21 |
Skladování: | Doporučení - skladujte v suchu, mimo přímé sluneční záření a při teplotě do 1 - 20 °C. Toto doporučení odráží všeobecný charakter trvanlivých potravin. Dbejte však na podrobné podmínky skladování, uvedené na etiketě nebo obalu výrobku. |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.