Zrzadlová poleva - červená 260g - Cake Masters připravená za 20 vteřin - Farcitura Mirall
Kód: 4250712337673Související produkty
Detailní popis produktu
Informace o produktu Pati-Versand Mirror Glaze červená 260g
Rychlá zrcadlová poleva, kterou stačí 30 vteřin zahřát v mikrovlnné troubě. Na kulatý dort o průměru 25 cm a výšce 5 cm vystačí šálek Mirror Glaze o obsahu 260 g. A chcete skvělý tip, jak elegantně použít zrcadlovou polevu? Přelévejte přes sebe různé odstíny, získáte tím skvělý efekt barevného mramoru. Mramorová zrcadlová poleva snadno a rychle bez práce.
Použití: Zahřejte Mirror Glaze ve vodní lázni nebo v mikrovlnné troubě po dobu 20-30 sekund na nízký výkon. Míchejte, dokud hmota zcela nezkapalní. Když hmota vychladne na cca 27-28° C, naléváme ji na mražený krémový dort, dokud se nevytvoří uzavřená vrstva. Přebytečný materiál lze znovu použít. Polévejte proto na mřížce.
Složení: Voda, cukr, glukózový sirup, ztužený rostlinný tuk (palmový), sušené plnotučné mléko, sušená sladká syrovátka, olej (slunečnicový), želatina, barvivo: E 122; Kyselina citronová, extrakt z bourbonské vanilky, emulgátor: řepkový lecitin, sorban draselný.
Nutriční informace na 100 g obsahuje v průměru:
energie 1289 KJ / 306 kcal
tuk 9,8 g z toho celkem mastné kyseliny6,2 g
sacharidy 52,4 g z toho cukry42,6 g
protein 1,8 g
sůl 0,2 g
Vido tip jak pracovat se zrcadlovou polevou
Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Ochucovací pasty |
|---|---|
| EAN: | 4250712337673 |
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)
.png?66f70686)

