PME Strukturální podložka Bold Zebra ▹ /O--

Kód: 5060281188557
68,70 Kč
✅ SKLADEM
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Podložka pro strukturální povrch potahovaných dortů. Hmotu rozválejte a ihned přiložte fólii. Poté žehličkou či válečkem přejíždějte silným tlakem po fólii. Pak ji odstraňte a nechte hmotu chvíli zavadnout. Přeneste na dort a již neuhlazujte. Dále lze fólii použít s čokoládou. Čokoládu na fólii rozetřeme pomocí vyosené stěrky. Pak ji necháme tuhnout na teplotu cca 17°C (čokoláda je ještě měkká, ale nestéká). Poté lze vyřezávat či vykrajovat různé tvary nebo fólii přitisknout např. na bok dortu. Vložíme do lednice a necháme úplně ztuhnout. Zhruba po 15 minutách fólii odstraníme. Lze používat opakovaně. Omývejte ručně.

Doplňkové parametry

Kategorie: Práce s čokoládou - formy
EAN: 5060281188557
FOTOGRAFIE: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola