ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Pečící oplatky 122 x 202 mm, 10ks - Cake Masters

Kód: 4000266250115
1 802 Kč 180,20 Kč / 1 ks
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
6.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 balení
1 802 Kč / balení
2 - 4 balení = sleva 2 %
1 766 Kč / balení
5 - 9 balení = sleva 3 %
1 748 Kč / balení
10 a více balení = sleva 5 %
1 712 Kč / balení
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční německé waflové listy k výrobě dobrůtek

Hranaté pečící oplatky pro pečivo, které je zvenku křupavé a uvnitř jemné. Chrání před vysycháním a pečivo vydrží déle čerstvé. Chuť oplatky se podobá lázeňským oplatkům. Přírodní složení,  bez éček, barviv, aromat a stabilizátorů chutí.

Použití: Můžete péct jako podklad pod kokosky například, slepovat nebo drtit na malé kousky. Využití je různé.

Náš tip! Slepujte karamelovým Salko krémem a polomáčejte v čokoládě. Neskutečně chutné :-)

Rozměry: 122x202mm

Složení: PŠENIČNÁ MOUKA, škrob.
 

100 g obsahuje průměrnou hodnotu:
kalorická hodnota 1524 KJ  / 359 kcal
tuk 0,9 g / Nasycený tuk 0,2 g
Celkový obsah sacharidů 78 g / Cukr 1,3 g
Protein 9 g
Sůl 0,01 g

 

 

Jsme oficiální dovozce a distributor značky pro ČR a SK

Cake Masters

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství pro dort a jedlý papír
EAN: 4000266250115
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola