ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Čokoláda Agricacao Bianco Blond 35% bílá s karamelem, pecky 1 kg/sáček

Kód: MOI-DOM00639-1
1 068 Kč
✅ SKLADEM
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
1 068 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
1 046,60 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
1 036 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
1 014,60 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Bílá čokoláda s karamelem nebo karamelové toffee od Agricacao z řady Gourmet. Obsahuje vysoký podíl nejkvalitnějšího kakaového másla a karamelu, s nádechem vanilky Bourbon. Bianco Blond je mistrovským dílem bílé čokolády obohacené o výrazné, máslové tóny karamelového toffee. Tento unikátní výrobek vyniká jemnou vůní a výjimečnou univerzálností, díky čemuž si získal oblibu jak u amatérů, tak i u profesionálních mistrů.
Ať už si jej vychutnáte samotný v podobě elegantních tabulek, nebo jej použijete do sofistikovaných receptů, jako jsou pěny (moussy), krémy a ganache, Bianco Blond nabízí luxusní zážitek, který pozvedne jakýkoli dezert. Není vhodný na pečení.
Tento vynikající recept byl vytvořen ve spolupráci s Julienem Dechenaudem, věhlasným čokolatiérem, který je oslavován pro své oddání řemeslu a inovacím. Působící ve Vincennes ve Francii Dechenaud vybudoval svou reputaci na výrobě čokolád, které spojují tradici s moderním pojetím. Jeho práce odráží neochvějný závazek k kvalitě – pečlivě vybírá suroviny, aby vytvářel výrobky, které potěší smysly. Jako vášnivý řemeslník Dechenaud svým vlivem na Bianco Blond zajistil, aby každé sousto představovalo dokonalou rovnováhu chuti a textury, což dokazuje jeho mistrovství v propojování klasických technik s moderním šarmem.
Složení: Kakaové máslo 35 %, cukr, karamelový prášek 20 % (odstředěné MLÉKO, MLÉČNÁ syrovátka, cukr, MÁSLO), sušené odstředěné MLÉKO, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor: slunečnicový lecitin; přírodní extrakt vanilky Bourbon, sůl.
Kakaová sušina: minimálně 35 %.
Alergeny: obsahuje mléko a výrobky z něj. Může obsahovat stopy sóji a suchých skořápkových plodů.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-20°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00639-1

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
FOTOGRAFIE: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola