ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Čokoláda Agricacao Criollo Chuao Venezuela 75 % hořká, pecky 1 kg/sáček alu

Kód: MOI-DOM00738-1
1 904,60 Kč
✅ SKLADEM
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
1 904,60 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
1 866,50 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
1 847,50 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
1 809,40 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hořká čokoláda od Agricacao z řady Grand Crus, Criollo z plantáže Chuao. Criollo je unikátní kakao, které tvoří pouze 0,001% světové produkce kakaa. Je tedy velice vzácné a ceněné pro své nezamenitelné vlastnosti. Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní a ušlechtilé. Criollo je původním, nezměněným druhem kakaa, a proto se stalo vyhledávané gurmány a znalci. Svět čokolády se vrátil ke svým kořenům. Agricacao se zabývá tím nejlepším kakaem a také se snaží co nejvíce specifikovat původ a vlastnosti kakaa, k tomuto účelu vytváří různé řady plantážových čokolád, jednou z nich je 8 druhů plantáží Criolla.
Criollo je považováno za nejcennější kakaovou odrůdu na světě, s roční čistotou přesahující 90%, což představuje méně než 0,001% celosvětové sklizně. Boby Criolla se vyznačují čerstvými bílými nebo narůžovělými dělohami - vlastnost, která pramení z jejich nízkého obsahu polyfenolů jako jsou epikatechin, prokyanidiny a antokyany. Tato odrůda dodává čokoládě skořicovou barvu, extrémně nízkou trpkost a pozoruhodnou kulatost chuti.
Criollo Chuao je proslulé svou aromatickou komplexností, kde se tóny banánu a vanilky snoubí s podtóny pražených lískových oříšků a karamelu. Charakteristické jsou také nuance sušeného ovoce, džemu, smetanové mléčnosti a vůně čerstvého chleba.
Tuto čokoládu si nejlépe vychutnáte samostatně v tabulkové podobě ve spojení s kvalitními whisky anebo si použijete jako základ pro ganache, čokoládové pěny nebo mléčné zmrzliny. Je to dokonalý chuťový požitek. Tato čokoláda byla uvedena na trh již v roce 2002, později získala prestižní ocenění "Zlatá tabulka" roku 2010, jako nejlepší čokoláda.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVÝ lecitin.
Alergeny: sója. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody. Kakao: min. 75 %.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček alu
Balení:
4 ks/kart, 54 kart/pal
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-18°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00738-1

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
FOTOGRAFIE: Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů.
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola