Čokoláda Agricacao Gianduja 27% mléčná lískooříšková, pecky 5 kg/sáček
Kód: MOI-DOM00635Související produkty
Detailní popis produktu
Mléčná lískooříšková čokoláda Gianduja od Agricacao se vyznačuje intenzivní lískooříškovou chutí doplněnou tóny kakaa. Gianduja je charakteristická vyváženou sladkostí.
Je ideální na pečení nebo k použití v cukrářských výrobcích, například na výrobu čokoládové pěny, zmrzliny, dekorací. Lze ji také využít při výrobě čokolády k vytvoření trvanlivých bezvodých náplní.
Složení: Cukr, LÍSKOVÉ OŘECHY 30%, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené plnotučné MLÉKO, sušené odstředěné MLÉKO, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma.
Alergeny: mléko, sója, lískové ořechy. Může obsahovat další skořápkové plody. Kakao: min. 27 %.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.
Info o produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Suroviny pro pečení |
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)
.png?66f70686)
