Cukr invertní 70% sirup (do zmrzlin) 11 kg/kbelík
Kód: MOI-LAPIN71-11Související produkty
Detailní popis produktu
Výborně rozpustný ve vodě, vyznačuje se vysokou sladivostí (1,3x vyšší než sacharóza). Používá se především ve zmrzlinářské výrobě za účelem dosažení dobré roztíratelnosti. Navíc zabraňuje tvorbě ledových krystalků.Skladovaný při teplotách pod 12 °C má tendenci krystalizovat.
Složení: cukr, voda.
Info o produktu
Měrná jednotka:
bal - 11 kg/kbelík
Balení:
264 kg/pal
Skladování:
v suchu a chladu, mimo cizí zápachy
Země původu:
Česká republika
Kód:
LAPIN71-11
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Suroviny pro pečení |
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)
.png?66f70686)
