Džem extra 45% termostabilní (broskev s kusy) 3 kg/kbelík
Kód: MOI-SAL202Související produkty
Detailní popis produktu
Výběrový broskvový džem s kusy ovoce (45%) bez konzervantů, lesklé žluto-oranžové barvy, sladké chuti po vyzrálém ovoci,
měkké konzistence.
Vhodný k použití za studena i k pečení jako náplň do dezertů, dortů, koláčů, croissantů a dalších cukrářských výrobků. 
Složení: broskvové pyré, cukr, glukózo-fruktózový sirup, želírující látka pektin, regulátor kyselosti kyselina citrónová.  
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Suroviny pro pečení | 
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        _(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)

.png?66f70686)

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    