ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Fondán 200 g, bílý - Extra jemný a hladký na potahování dortu

Kód: MAK-318753
98 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
14.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
98 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
96 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
95 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
93 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Extra hladký, tvárný fondán čistě bílé barvy k okamžitému použití. K potahování a zdobení dortů a jiných moučníků. Vystačí na potažení celého dortu o průměru 15cm, PRO VĚTŠÍ DORTY DOPORUČUJEME 2-3 balení.  Neobsahuje palmový olej.

Použití: 

při rozvalování podsypejte prosátým moučkovým cukrem.

Složení: 

cukr, glukózový sirup, rostlinné tuky z  máslovníku ( jinak též nazývané bambucké máslo nebo shea) a kokosu v různém poměru, zvlhčující látka glycerol, zahušťovadla xantan a karboxy methylcelulóza, konzervant kyselina sorbová, kyselina citrónová, přírodní aroma. Může obsahovat stopy mandlí

Prodávající v ČR: Dr.Oetker s.r.o.

Nutriční hodnoty na 100g:

Energetická hodnota : 1676 kJ/ 399 kcal,Tuky : 5,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 3,8 g, Sacharidy: 86,8 g z toho cukry: 85,4 g, Bílkoviny : 0,0 g, Sůl : 0,13 g

Země původu:

Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Suroviny pro pečení
EAN: 8595072621014
Skladování: Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C
Alergeny: Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně
Může obsahovat stopy: Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu
Upozornění pro barviva: V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí
Prodávající: Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola