Kakao nevlhnoucí Spolverciock (22/24%) Laped 1 kg/sáček
Kód: MOI-LAPS22/245-1Související produkty
Detailní popis produktu
Popis:  Směs speciálního kakaa odolného proti vlhkosti, díky procesu mikrozapouzdření s rostlinným tukem je vhodný pro poprašování dekorací a mražených a chlazených výrobků.
Použití:  Výrobek je vhodný pro poprašování chlazených a mražených výrobků, vlhkých výrobků jako tiramisu, zmrzlinových dezertů a lanýžů. Může být použit jako přísada do práškových směsí a do smažených produktů jako krapfen, palačinky, koblihy atd. 
Dávkování: dle potřeby. Doporučuje se poprášit sítem nebo podobným kuchyňským nástrojem. Nepoužívejte na čerstvě upečené nebo horké pečivo (teplota produktů by neměla přesáhnout 30 °C).  
Složení: Kakao, dextróza, cukr, kukuřičný škrob, rafinovaný rostlinný tuk (palmový, kokosový, babaçu). 
Alergeny: Výrobek neobsahuje žádné alergeny.
GMO: Neobsahuje a nepochází z geneticky modifikovaných surovin  
Info o produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Suroviny pro pečení | 
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)

.png?66f70686)

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    