Krém instantní Classic s vanilkovou příchutí, Laped 1 kg/sáček
Kód: MOI-LAPSCLASS-1Související produkty
Detailní popis produktu
Prášková instantní směs pro přípravu cukrářských krémů za studena. Hotový krém je zářivě žlutý, krémový, bez nepříjemných příchutí. Na povrchu se nesráží voda a nevytváří škraloup. Je vhodný i pro zamrazení a pečení, neboť je termostabilní a nemění barvu.
Dávkování: 400 g produktu na 1 l vody, nebo 350 g produktu na 1 l mléka (pokud možno ne studené).
Prášek přidejte do zvolené tekutiny a míchejte v mixéru po 3-4 minuty.
Složení: cukr, modifikovaný škrob (E1414), plnotučné a odtučněné mléko v prášku, dextróza, stabilizátor: Karagenan E407, Xantanová guma E415, sůl, zpevňující látka: chlorid vápenatý (E509), barviva: beta-karoten E160e, aroma.
Alergeny: obsahuje mléko a výrobky z něj  
Info o produktu
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Suroviny pro pečení | 
|---|---|
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)

.png?66f70686)

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    