ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO ČTVRTKA (12:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.
Ochucovací pasta Joypaste Mandarinka (200 g) Cukrářská ♡
Kód: 8594217870195Související produkty

Dortová dekorace MR & MRS svatební zápich šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace MOBILNÍ TELEFON + VLASTNÍ JMÉNO šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
146 Kč

Dortová dekorace, velký Medvídek - číslovka na dort šířka 14 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace - zápich SE JMÉNEM OSLAVENCE - s podtržením šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

DATUM na dort - klasik šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč
Detailní popis produktu
Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi. S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty. Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout!Složení: glukózo-fruktózový sirup, koncentrovaná mandarinková šťáva, cukr, voda, okyselovadlo E330, aroma, barvivo beta karoten, zahušťovadlo pektin, konzervant E202 Dávkování: 50 - 70 g na 1 kg základní směsi nebo krému Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 903 kJ/212 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 53,1 g (z toho cukry 53,1 g), vláknina 0,1 g, bílkoviny 0 g, sůl 0 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 8594217870195 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář