Pasta kokos Gelatitalia 3 kg/plechovka
Související produkty

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - nejlepší ročník + rok šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
166 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortový zápich Všechno nejlepší 17m - PRO HOLKY šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
🔥 OKAMŽITÉ ODESLÁNÍ
106 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace Máme tě rádi šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
146 Kč

3 + 1
Více za méně
Číslice na dort 1 ks PSACÍ FONT - maxi číslovka šíře cca 5 cm ✅ Jednobarevný zápich - více barev
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
98 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - zápich KRÁLOVSKÁ ČÍSLOVKA šířka 10 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - zápich SRDCE S PRSTÝNKY šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Číslice na dort 1 ks PSACÍ FONT - mini číslovka šíře 3-6 cm ✅ Jednobarevný zápich
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
71 Kč

3 + 1
Více za méně
Boční dortová dekorace - zápich - jmenovka - text šířka 18 cm ✅ snadno ohebný na tvar dortu
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
137 Kč
Detailní popis produktu
Ochucovací pasta určena k výrobě zmrzliny a na ochucování cukrářských výrobků.
Složení: cukr, strouhaný kokos (30%), voda, glukózový sirup, aromata, látka zvýrazňující chuť: chlorid sodný, antioxidant: E330.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář