ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO ČTVRTKA (12:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.
Směs na výrobu nadýchaného tmavého korpusu Piškot extra tmavý (0,5 kg) ♡
Kód: 9999/JED/PR13Související produkty

Dortová dekorace Všechno nejlepší - Harry Potter font šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace - zápich SRDCE S PRSTÝNKY šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace ZÁSNUBY šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace - VELKÝ zápich VŠECHNO NEJLEPŠÍ se srdíčkem 16 cm šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
124 Kč

Dortová ČÍSLOVKA - KVĚTINKA - jednotlivé číslice tisk na jedlý papír | expresní dodání
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
106 Kč
Detailní popis produktu
Směs pro výrobu nadýchaných tmavých šlehaných hmot, vhodná pro přípravu plátů i korpusů. Korpus, bábovka: 500 g Piškot extra tmavý, 375 g vaječná melnaž, 75 g voda, 40 g olej (nemusíme přidávat). Všechny suroviny mimo oleje šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Na poslední minutu stroj přepneme na 2. rychlostní stupeň, vlijeme olej a necháme domíchat. Pláty: 500 g Piškot extra tmavý, 375 g vaječná melanž, 75 g voda. Všechny suroviny šleháme na 3. rychlostní stupeň po dobu 8 min. Složení: pšeničná mouka, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (emulgátory E472b, E477, glukózový sirup sušený, mléko odtučněné sušené), pšeničný škrob, barvivo E150c, kypřicí látka E450i, E500ii, sůl jedlá jodiodovaná (jedlá sůl, jodičnan draselný). zahušťovadlo E415, barvivo E160a(i), aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1550 kJ/369 kcal, tuky 3,64 g (z toho nasycené 2,87 g), sacharidy 76,28 g (z toho cukry 43,62 g), vláknina 4,06 g, bílkoviny 5,85 g, sůl 1,98 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 2021000007040 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář