SweetArt esence do potravin Brusinka (100 g) ♡
Související produkty

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - Folklórní srdce šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - zápich SE JMÉNEM OSLAVENCE - s podtržením šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace ZÁSNUBY šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - zápich Z LÁSKY NA SRDCI šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace Voják se jménem na přání šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
140 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - zápich VŠECHNO NEJLEPŠÍ se srdíčkem šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
124 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace, velký Medvídek - číslovka na dort šířka 14 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortový zápich SE JMÉNEM OSLAVENCE - bez podtrhnutí šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
140 Kč
Detailní popis produktu
Esence pro potravinářské použití. Složení: aromatizační přípravky, přírodní aromatické látky, nosič: propylenglykol (E1520), demineralizovaná voda Dávkování: 5-10 g/kgDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 6427281104229 |
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář