ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO ČTVRTKA (12:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.
Vanilmix směs pro přípravu pudinkového krému za studena (0,5 kg) /D_1305
Kód: 9789048307592Související produkty

Dortová dekorace - zápich BABIČCE šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
114 Kč

Dortová dekorace - zápich SVATEBNÍ PÁR šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace - zápich NOVOMANŽELÉ S DĚTMI šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace, velký Medvídek - číslovka na dort šířka 14 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace Všechno nejlepší - Harry Potter font šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace láska a kůň šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace SVATEBNÍ HOLUBI - zápich do dortů šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

Dortová dekorace - zápich SRDCE S PRSTÝNKY šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč
Detailní popis produktu
Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků. Základní receptura: 1000 g Vanilmix, 2800 g voda (studená). Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát. Složení: cukr, modifikovaný škrob E1414, mléko sušené plnotučné, sušená syrovátka, zahušťovadlo E401, želírující látky (E516, E450iii), sušený mléčný výrobek (laktóza, mléčná bílkovina, rostlinný a živočišný tuk, sušený kukuřičný sirup, hydrogenovaný rostlinný olej, aroma), barvivo E160a, aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1616 kJ/385 kcal, tuky 2,42 g (z toho nasycené 1,55 g), sacharidy 86,47 g (z toho cukry 62,23 g), vláknina 0,83 g, bílkoviny 4,65 g, sůl 1,12 gDoplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 2017000000969 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář