Créme Olé příchuť kokos 49g
Kód: 8595072616973Související produkty
Detailní popis produktu
Jedinečná receptura s neodolatelnou krémovou chutí. Pro přípravu potřebujete jen 300 ml MLÉKO a elektrický ruční šlehač. Puding je hotový za 3 minuty. Konzumovat můžete okamžitě. Rychlými dezerty potěšíte celou rodinu, své přátele a zcela určitě oslníte i na oslavách. Jednoduše „vykouzlíte“ dezerty tradiční i mírně exotické. Vhodný i na přípravu z rostlinného MLÉKO.Příprava - návod k použití: Do vysoké nádoby nalijeme 300 ml studeného MLÉKO. Obsah sáčku pomalu vsypáváme do MLÉKO a zároveň šleháme elektrickým ručním šlehačem 3 minuty při nejvyšších otáčkách. Hotový dezert nalijeme do misek. Můžeme konzumovat okamžitě. Hotový výrobek je určen k rychlé spotřebě.
Složení, co obsahuje produkt - Créme Olé příchuť kokos 49g pro cukrářské účely:
cukr, modifikovaný kukuřičný škrob, aroma, zahušťovadlo (karboxymethylcelulóza). Může obsahovat stopy MLÉKO, lupinové mouky a lepku.Cukrářské potřeby a suroviny pro sladké pečení.
Produkt pro domácí cukráře: Créme Olé příchuť kokos 49g
Skvělá volba.
Báječný pro vaše dorty a pečení. Créme Olé příchuť kokos 49g je běžně skladem a jeho dodací lhůta je 2 až 3 pracovní dny.
#ShowMore#Nutriční hodnoty, Créme Olé příchuť kokos 49g ve 100 g:
ve 100 g: energie 397 kJ/94 kcal, tuky 1,3 g (z toho nasycené 0,8 g), sacharidy 18 g (z toho cukry 12 g), bílkoviny 2,9 g, sůl 0,09 gDoplňkové parametry
| Kategorie: | Příslušenství pro dort a jedlý papír |
|---|---|
| EAN: | 8595072616973 |
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. |
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(6).png)
.png?66f70686)
