Ochucovací pasta Joypaste Kiwi (1,2 kg) ♡
Kód: 2017000000402Související produkty
Detailní popis produktu
Obrázek se svolením SOMMAI / FreeDigitalPhotos.net Ochucovací pasta vám pomůže dosáhnout dokonalé chuti a konzistence vašich krémů, těst a polev, které používáte na dorty, zákusky, rolády a cupcaky. Je vyrobena ze surovin, které zaručují vynikající chuť a aroma. Je snadno použitelná a míchatelná s různými druhy těst a krémů, což vám umožní experimentovat s novými chutěmi a kombinacemi. S touto pastou se vaše pečení stane nejen chutnější, ale také zábavnější! Můžete být kreativní a překvapit své hosty originálními a lahodnými dezerty. Ochucovací pasta si získala mnoho spokojených zákazníků, kteří ji považují za nezbytnou součást svého pečení. Přidejte se k nim a zjistěte, co vám tato pasta může nabídnout! Složení: cukr, glukózo-fruktózový sirup, kiwi, voda, okyselovadlo E330, barviva (E141, E100, E160a), aroma, zahušťovadlo pektin Dávkování: 80 - 120 g na 1 kg základní směsi nebo krému. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1121 kJ/264 kcal, tuky 0,07 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 65,3 g (z toho cukry 65,3 g), vláknina 0,6 g, bílkoviny 0,2 g, sůl 0,002 gDoplňkové parametry
| Kategorie: | Suroviny pro pečení | 
|---|---|
| EAN: | 2017000000402 | 
| FOTOGRAFIE: | Upozorňujeme, že fotografie má především, ilustrační charakter a je považována za ilustrační foto. Vyobrazený obrázek, se nemusí 100% shodovat s aktuálním balení v prodeji, jelikož výrobci často a dynamicky mění vzhled - motiv obalů. | 
| Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
_(500_x_500_px)_(1000_x_500_px)_(8).png)

.png?66f70686)

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    