Vařená pšenice Grano Cotto per Pastiera 580 g/sklenice
Související produkty

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - zápich BASKET hra na koš šířka 13 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - zápich SVATEBNÍ PÁR šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace na dort Srdce dekorovné šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová ČÍSLOVKA + TVAR / SILUETA šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
146 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace Voják se jménem na přání šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
140 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace let balónem šířka 11 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
120 Kč

3 + 1
Více za méně
Dortová dekorace - písmena z ABECEDY na přání Uvedená CENA = 1 PÍSMENO
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
75 Kč

3 + 1
Více za méně
Zápich do dortů SE JMÉNEM A SILUETOU NA VAŠE PŘÁNÍ šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
146 Kč
Detailní popis produktu
Sterilované uvařené pšeničné zrno k použítí za studena a za tepla jako náplň do tvarohových koláčů aj., a především k přípravě neapolského
koláče "pastiera napoletana".
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 8009293126000 |
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář