Vařená pšenice Grano Cotto per Pastiera 580 g/sklenice
Související produkty

3 + 1
Dortová dekorace - Florbal šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
105 Kč

3 + 1
Dortová dekorace Simpson - Homer šířka 13 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
131 Kč

3 + 1
Dortová dekorace s motivem fotbal, SK Slavia šířka 15-18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
151 Kč

3 + 1
Dortová dekorace - motorkář šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
105 Kč

3 + 1
Barevná ozdoba na dort - FC BAYERN šíře 10 cm ✅ Prémiový vícebarevný zápich
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
121 Kč

3 + 1
Barevná ozdoba na dort - Jednorožec Unicorn šíře 10 cm ✅ Prémiový vícebarevný zápich
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
121 Kč

Materiál: PLA Bio (zápich na dort)
3 + 1
Dortová ozdoba - Pes Hafík s balónky šířka 15-16 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
105 Kč

3 + 1
Dortová dekorace - Crazy Frog - žába šířka 18 cm ✅ nejedlá dekorace na dort
ODESÍLÁME DO 2 DNŮ ⌛
105 Kč
Detailní popis produktu
Sterilované uvařené pšeničné zrno k použítí za studena a za tepla jako náplň do tvarohových koláčů aj., a především k přípravě neapolského
koláče "pastiera napoletana".
Doplňkové parametry
Kategorie: | Suroviny pro pečení |
---|---|
EAN: | 8009293126000 |
Skladování: | Na suchém místě, při pokojové teplotě do 25°C |
Alergeny: | Obsahuje-li tento produkt alergeny, jsou označeny ve složení tučným nebo VELKÝM PÍSMEM, případně jsou uvedeny samostatně |
Může obsahovat stopy: | Lepku, mléčných bílkovin, sóji, vajec, arašídů, mandlí, vlaškých ořechů, lupiny, oxidu siřičitého nebo sezamu |
Upozornění pro barviva: | V případě, že produkt obsahuje barviva: E 102, E 104, E 110, E 122, E 124, E 129. Mohou nepříznivě ovlivňovat činnost a pozornost dětí |
Prodávající: | Terza Kultová | IČ: 21032009, DIČ: CZ0551221165 sídlem: Josefy Faimonové 16, Brno 62800 |

Snadno rozpustná poleva v peckách 250g Yogurtová - FunCakes | Skvělé pro Váš domácí dort
MÁME NA SKLADĚ
119 Kč
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář