ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Čokoláda Agricacao Apurimac Milagros Peru 73% hořká, pecky 1 kg/sáček alu

Kód: MOI-DOM00646-1
1 267 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
23.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
1 267 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
1 242 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
1 229 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
1 204 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hořká čokoláda od Agricacao z řady Grand Crus, která zahrnuje nejjemnější čokolády z původního typu kakaovníku (aromatique jemného) ze zemí Jižní Ameriky. Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z jihoamerických zemí, jako je Ekvádor, Venezuela a Peru.
Milagros je výsledkem pečlivého výběru peruánského kakaa, proslulého svou svěží a kořenitou aromatickou paletou – od tónů kokosu, červeného ovoce a banánu po nádech skořice a černého pepře.
Tato čokoláda je ideální do mléčných specialit, kde se její kořenitost zvýrazní a zároveň vyváží, stejně jako do náplní a ganache. Apurimac Milagros je dokonalou volbou pro ty, kteří chtějí vnést do svých výrobků esenci And a nabídnout zákazníkům překvapivý chuťový zážitek.
Milagros, jehož název znamená ve španělštině „zázrak“, není jen čokoládou. Je to okouzlující zážitek, který potěší všechny milovníky exotických a rafinovaných chutí. Vypráví příběh kouzelné, tajemné a úchvatné peruánské země – jako zázrak, který se odhalí s každým soustem.
Milagros se rodí v srdci And, kde bují příroda a půda je živena čistými vodami. Každá degustace je návratem do této štědré země plné překvapení a skrytých pokladů.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVÝ lecitin.
Alergeny: sója. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody. Kakao: min. 73 %.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček alu
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-18°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00646-1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola