ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Čokoláda Agricacao Aristid Kamerun 70 % hořká, pecky 1 kg/sáček alu

Kód: MOI-DOM00631-1
875 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
23.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
875 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
858 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
849 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
831 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hořká čokoláda od Agricacao z řady Selection, která je unikátní díky původu kakaa, ze kterého je vyrobena, a původního typu kakaovníku (aromatique jemného). Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z rozmanitých zemí, jako je Ekvádor, Ghana, Libérie a Kamerun.
Kakao z Kamerunu je aromatické kakao druhu Forastero nebo Trinitario. Je vyrobeno ve spolupráci s Konfederací francouzských cukrářů a výrobců čokolády, které předsedá Aristide Tchemtchoua. Aristid je ztělesněním intenzivních chutí s tóny kakaa, sušeného a čerstvého tropického ovoce, které připomínají kamerunskou červenou půdu a slunce. Je lehce nahořklá, trpká a stahující s nádechem kakaa. Ideální pro ty, kteří hledají chuťový zážitek, jenž ve vás probudí teplo a duši Kamerunu.
Ideální pro ruční i strojní potahování díky své vynikající tekutosti a stabilitě během zpracování. Je všestranní, a může se používat také i při výrobě pralinek, naplní, zmrzlin, dekorací a čokoládových pěn.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVÝ lecitin.
Alergeny: sója. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody. Kakao: min. 70 %.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček alu
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-18°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00631-1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola