ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Čokoláda Agricacao Arriba Victoria Ekvádor 73% hořká, pecky 1 kg/sáček alu

Kód: MOI-DOM00656-1
1 221 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
23.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
1 221 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
1 197 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
1 184 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
1 160 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hořká čokoláda od Agricacao z řady Grand Crus, která zahrnuje nejjemnější čokolády z původního typu kakaovníku (aromatique jemného) ze zemí Jižní Ameriky. Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z jihoamerických zemí, jako je Ekvádor, Venezuela a Peru.
Aromatický profil čokolády Arriba Victoria z Ekvádoru kombinuje ovocné a květinové tóny s výraznou kakaovou chutí, díky čemuž je tato čokoláda ideální pro přípravu ganache, pěn a zmrzlin. Díky své kontrolované tekutosti je Arriba Victoria vhodná pro aplikace vyžadující přesnost a konzistenci, což usnadňuje práci profesionálům a zajišťuje dokonalé výsledky.
Arriba Victoria představuje cestu plnou chutí, která v sobě skrývá veškerou vitalitu a rafinovanost ekvádorské země. Její výjimečná intenzita odráží krajinu, ze které pochází. Arriba Victoria je oslavou ekvádorského mistrovství v pěstování kakaa, čokoládou, která v sobě spojuje tradici a inovaci, stejně jako její intenzivní a rozmanité aroma.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVÝ lecitin.
Alergeny: sója. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody. Kakao: min. 73 %.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
kg - 1 kg/sáček alu
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-18°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00656-1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola