ZBOŽÍ EXPRES? ANO, VŽDY OD SOBOTY DO STŘEDY (10:00 hod) ODESÍLÁME EXPRES. OBJEDNEJTE PROTO IHNED A ZAJISTÍTE SI VČASNÉ DORUČENÍ.

Čokoláda Agricacao Sur del Lago Venezuela 74% hořká, pecky 500 g/sáček alu

Kód: MOI-DOM00644-05
755 Kč
✅ SKLADEM
Můžeme doručit do:
23.10.2025
Možnosti doručení
Množstevní sleva
1 ks
755 Kč / ks
2 - 4 ks = sleva 2 %
740 Kč / ks
5 - 9 ks = sleva 3 %
732 Kč / ks
10 a více ks = sleva 5 %
717 Kč / ks
Ušetříte 0 Kč

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hořká čokoláda od Agricacao z řady Grand Crus, která zahrnuje nejjemnější čokolády z původního typu kakaovníku (aromatique jemného) ze zemí Jižní Ameriky. Svět čokolády se vrátil k původním druhům kakaa pro jejich nezaměnitelné vlastnosti.
Ihned pocítíte rozdíl chuti, protože kakao je extrémně, až nezvykle jemné, kvalitní, ušlechtilé a vzácné. Každý druh kakaa z této řady má své specifické aroma podle půdy, ze které vyrostl. Nechte unášet své smysly vůněmi a chutěmi z jihoamerických zemí, jako je Ekvádor, Venezuela a Peru.
Čokoláda Sur del Lago pochází z Venezuely a vyznačuje se výraznou aromatickou komplexností a dokonalou rovnováhou mezi jemností a bohatostí chuti. Její tóny pražených mandlí, karamelu a kávy spolu s přetrvávající dochutí ji činí ideální pro vysoké cukrářství, výrobu pralinek a ganache.
Je ideální pro ty, kteří hledají smyslový zážitek, v němž se snoubí komplexní chuť venezuelského kakaa s jemností čokolády oslavující autenticitu svého původu.
Čokoláda Sur del Lago s rafinovanými tóny mandlí a kávy ztělesňuje esenci venezuelského kakaa s bohatou historií a tradicí. Tato čokoláda evokuje úrodnou krajinu kolem jezera Maracaibo, místo, kde svěží příroda a dokonalé klima dávají vzniknout kakau vzácné jemnosti a vytrvalosti.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: SOJOVÝ lecitin.
Alergeny: sója. Může obsahovat mléko a suché skořápkové plody. Kakao: min. 74 %.
Výrobek neobsahuje geneticky modifikované organismy.
Temperace je poslední fází zpracování kakaové hmoty. Čokoláda se roztaví při teplotě až 48 °C, poté se ochladí na 27/28 °C a znovu lehce zahřeje.
Tímto procesem se ustálí struktura kakaového másla v čokoládě. Teplota temperace: 30-31 °C.

Info o produktu

Měrná jednotka:
ks - 500 g/sáček alu
Skladování:
v suchu a při teplotě 16-18°C
Země původu:
Itálie
Kód:
DOM00644-05

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola